Waarom is een sjaaltje of mutsje van Rosette la Vedette beter dan ‘gewone' hoofdbedekking?

1/ Geschikt voor binnen: De meeste 'gewone' mutsen dienen om je hoofd in de winter tegen de kou te beschermen. Daarom zijn ze niet geschikt om binnen te dragen. Onze chemo sjaals en mutsjes zijn dat wel. Ze zien er ook meer als een mode-accessoire uit dan als een doordeweekse buitenmuts.

2/ Zacht en naadloos: Onze chemo mutsjes en sjaals zijn gemaakt uit zachte rekstof en hebben geen irriterende stiksels of elastiekjes. Dat is belangrijk omdat chemo je hoofdhuid extra gevoelig kan maken. Hoofdbedekking van Rosette la Vedette kan je zonder probleem een hele dag op houden.

3/ Volume: Onze sjaals en mutsen hebben fronsjes en plooitjes op strategische plaatsen om een natuurlijk volume te creëren. Zo vermijd je dat je hoofd er zonder haar kleiner gaat uitzien en valt het ook minder op dat je kaal bent. Ook als we nieuwe printstofjes kiezen voor onze mutsen en sjaals na chemo houden we hier rekening mee. We kiezen altijd motiefjes die optisch meer volume creëren!

4/ Ontworpen door een ervaringsdeskundige: Wendy was 34 toen ze borstkanker kreeg en op zoek moest naar comfy en trendy sjaals en mutsjes. Ze vond niks dat 100% goed was en besloot dan maar om zelf te gaan ontwerpen onder de naam Rosette la Vedette. Door haar persoonlijke kankerervaring weet ze als geen ander aan welke strenge eisen chemo hoofdbedekking moet voldoen. En wie Wendy kent, weet dat ze de lat altijd hoog legt. Alleen het beste is goed genoeg.

  • Pinterest Social Icon
  • Facebook Social Icon

© 2014 by hair-artist